fbpx
Selectează o Pagină

Despre noi și brandul Cremuța

 

Drumul nostru începe în 2015 când prima persoană a testat “Cremuța” pe un tatuaj proaspăt. De atunci lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți și a crea noi produse ce se folosesc de ingrediente naturale și de puternicele principii active prezente in ele.

  

Cine este în spatele produselor Cremuța?

  

La baza acestor produse stă iubirea de body art combinată cu pofta de cunoaștere, știința și natura. Numele meu este Olaru Andreea și sunt fondatoarea Esențe Vindecătoare SRL. Am finalizat cursurile a două facultăți ce m-au ajutat enorm în drumul pe care l-am ales: Facultatea de Științe ale Naturii, Specializarea Biologie și Facultatea de Farmacie. După ce am practicat 4 ani meseria de farmacist mi-am dat seama că partea care îmi plăcea cel mai mult din această meserie – acea care implică crearea și prepararea rețetelor terapeutice – era și cea mai rară activitate pe care o făceam în timpul programului. Asta m-a motivat să plec pe calea antreprenoriatului. 

Experiența mea cu tatuajele și alte forme de bodyart a început acum 15 ani când mi s-a recomandat un produs de la farmacie pentru a-mi vindeca primul tatuaj – un produs realizat pentru a vindeca alte probleme ale pielii. De atunci am învățat multe despre cum se vindeca pielea, ce procese au loc la nivel celular și ce face corpul să se vindece sănătos în urma traumelor primite. Așa am aflat că un unguent cu antibiotic sau unul pentru iritațiile de scutec nu e potrivit pentru complexitatea procesului care are loc când dorim să vindecăm un tatuaj proaspăt.

Abia 9 ani și 4 tatuaje mai târziu am descoperit ca eu pot fi cea care realizează un produs pentru asta. Așa a luat naștere Cremuța – tattoo aftercare.

 

Valori și dorințe

Transparența producției

Echipa “Cremuța” are grijă constant să realizeze produsele în mediu igienizat, să păstreze atât materia primă cât și materia finită în temperaturi și condiții propice. Avem o mare responsabilitate pe care ne-o asumăm cu grijă în fiecare zi. Ne dorim să simțiți că sunteți parte din procesul de producție, de aceea vă invităm să urmăriți postările noastre pe platformele de social media: Instagram si Faceboook.

Implicare în comunitate

Cu fiecare ocazie ivită, am ales să susținem comunitatea prin implicarea în cauze sociale cât mai variate, în speranța că în viitor ne vom găsi o cauză pentru care să ne implicăm constant. Până acum am susținut:

– proiectul celor de la Geanny tattoo – 24 h Tattoo Marathon – ce susține anual o cauza socială – cea de anul trecut a fost de strângere de fonduri pentru Asociația „Vatra Satului – Săcădate”;

– strângerea de fonduri realizată pentru Robert, băiețelul care suferă de amiotrofie spinală tip 1

– activitățile celor de la Envionmental Care Romania, un ONG ce îți dorește ca prin acțiunile lor sa readucă oamenii aproape de natură, învățând împreună cum să o protejăm și să folosim într-o manieră sustenabilă resursele pe care aceasta ni le oferă.

Pasiune pentru natural

Alegem să folosim cât de multe ingrediente din natură. Un principiu activ dintr-o plantă poate fi la fel de puternic ca un medicament sintetic, însă suntem făcuți să reacționăm mai bine și mai sănătos la cele ce provin din natură.

Aceasta pasiune se limitează acum la utilizarea ingredientelor provenite din surse externe (dar achiziționate doar din România), însă obiectivul nostru pe termen lung este să producem sau să culegem minim 50% din ingredientele folosite în produsele noastre!

 

Atingerea potențialului

Potențialul brandului “Cremuța”, ca linie de produse realizate în România, în laborator specializat pentru producție, din ingrediente naturale, este uriaș. Noi ne bucurăm că putem să aducem un produs românesc în saloanele de tatuat, să contribuim la economia acestei țări și să creștem împreună cu utilizatorii noștri.

Educație continuă

Echipa Cremuța lucrează constant pentru a testa și realiza noi rețete ce să alcătuiască o gama de produse cât mai completă și complexă. Acest lucru este posibil prin participarea constantă la cursuri de specializare, colaborări cu alți specialiști din domeniu, analizarea noilor studii legate de ingrediente naturale și nu numai.

În paralel suntem preocupați de educarea corectă a oamenilor ce își doresc un tatuaj: “ce presupune”, “cât doare”, “cum se vindecă corect”, etc. Acestea sunt informații ce ne dorim să ajungă cu ușurință la oricine va avea nevoie de ele – de aceea le promovăm cu fiecare ocazie.