fbpx
Selectează o Pagină

NOU

CREMUȚA VEGANĂ

 

 

Ne dorim să vă aducem un produs mai ușor de întins pe piele, mai potrivit pentru tatuajele de dimensiuni mari – ingrediente cu rolul de a micșora stresul pe care îl simte corpul la traumă. Același miros fresh cu care te-am obișnuit!

 

Lansarea unui astfel de produs vine cu multe emoții și multă muncă pe care o facem cu drag și sperăm ca această mostră de produs să te inspire să ne lași un feedback prin orice modalitate îți este mai la îndemână!

 

 

22 ingrediente

96,3% ingrediente naturale

Produs în România

Grijă pură, vindecare naturală. Tatuajul tău merită vegan

Oferă-ne
feedback

Timp de completare 2 min

Ne bucurăm că ați testat noul nostru produs și sperăm să ne ajutați cu câteva opinii despre ce l-ar face mai bun. Nu vrem să vă răpim mult timp. Formularul este anonim și vă invităm să fiți cât mai sinceri și tranșanți.

INGREDIENTELE CREMUȚEI

 

Aqua, Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil), Apa florală de Neroli (Citrus Aurantium Amara Flower Water), Apă de Mușețel Roman (Anthemis Nobilis Flower Water), Apă de Melisă (Melissa Officinalis Flower/leaf Water), Emulsifianți vegetali (Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside), Gel de aloe (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Uree (Urea), Unt de Cacao (Theobroma Cacao Seed Butter), Ulei de Dafin (Laurus Nobilis Fruit Oil), Panthenol, Ulei de cânepă (Cannabis Sativa Seed Oil), Ceară de Candelila (Euphorbia Cerifera Cera), Ulei de Ricin (Ricinus Communis Seed Oil), Sodium PCA, Citric acid, Extract de Schisandra (Schizandra Sphenanthera Fruit Extract), Extract de Lemn Dulce (Glycyrrhiza Uralensis Root Extract), Caprylic/Capric Triglyceride, Bisabolol, Ulei Esențial de Lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), Ulei Esențial de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil), Ulei Esențial de Mentă (Mentha Piperita Leaf Oil), Sodium Phytate, Alcohol (0,01%), Conservanți (Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate)

Crema vegană de îngrijire tatuaje

Te așteptăm

în comunitate!