fbpx
Selectează o Pagină

★MOD de UTILIZARE★

cremuta_tattoo_aftercare_mod_de_utilizare

Recomandam ca in primul rand sa urmati sfaturile artistului tatuator. El poate sa stie care este cea mai buna modalitate de vindecare luand in calcul mai multi factori: tipul de piele, timpul de sangerare al pielii in timpul tatuarii, grosimea pielii si cat de sensibila este.

Dupa ce am discutat cu mai multi tatuatori ne-am dat seama ca fiecare are solutia lui care a dat cele mai bune rezultate pentru ei.

Sfaturile noastre pentru ca produsul sa aiba cel mai bun efect si la voi sunt:

✪ Pastrati produsul in cele mai bune conditii: loc uscat si racoros, sub 25 ºC, sa nu stea direct in lumina soarelui. Acesta este un sfat care ar trebui aplicat la toate produsele cosmetice pe care le folositi pentru a le garanta calitatea pe toata perioada de valabilitate.

✪ Dupa ce va spalati bine pe maini, aplicati in strat subtire pe toata suprafata tatuajului fara a apasa si fara a freca pielea. Reaplicati de fiecare data cand simtiti ca s-a uscat pielea.

✪ Lasati cat mai mult pielea neacoperita cu haine sau alte materiale, ferita de praf, mizerie si contact fizic. Atunci cand sunteti nevoiti sa purtati haine alegeti materiale prin care pielea sa respire usor, sa nu fie sintetice si preferabil sa fie mai inchise la culoare pentru ca, cel putin in primele zile, tusul va iesi din piele si se va vedea inestetic. Hainele care intra in contact cu pielea proaspat tatuata trebuiesc spalate cat mai repede si sa nu fie purtate mult pentru a nu permite proliferarea bacteriilor.

✪ Inainte de dus se poate aplica un strat putin mai gros, care sa acopere in intregime tatuajul nou. In timpul dusului nu insistam cu apa pe zona respectiva iar dupa dus tamponam, nu stergem, zona cu un servetel de hartie uscat si curat care sa nu lase scame. Dupa cateva minute reaplicam Cremuta in strat subtire.

Si cele mai evidente, dar cateodata usor de uitat: NU va scarpinati, NU trageti de cojite, NU faceti baie in mare sau in orice corpuri mari de apa, NU expuneti zona la soare.